Παρασκευή, 3 Ιουλ 2020

Ταυτότητα

www.oceanPlus.gr. Ένας δικτυακός τόπος με απόψεις, γνώμες, νέα, έρευνες, στοιχεία επιχειρηματικές λύσεις, συνεντεύξεις & παρεμβάσεις που σχετίζονται με την  “οικονομία της θάλασσας” αλλά και τις πίσω από αυτή δραστηριότητες. Το www.oceanplus.gr ΔΕΝ είναι ένα ακόμη ενημερωτικό site για τη ναυτιλία, που ΔΕΝ θα είχε τίποτα περισσότερο να προσθέσει στον ήδη μεγάλο "χάρτη" της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Το όραμα. Στην Ocean Media και στο www.oceanplus.gr, έχουμε ένα όραμα καθώς προερχόμαστε καθαρά από την ελεύθερη αγορά , πιστεύουμε στις δυνατότητες της ελεύθερης αγοράς και σε αυτή απευθυνόμαστε. Το όραμά μας σχετίζεται με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έρθει μέσω της Θαλάσσιας Οικονομίας και αυτού που διεθνώς ονομάζεται  “Blue Business EcoSystem”. Το όραμά μας έχει μια ιδιαιτερότητα καθώς δεν σχετίζεται με επιδοτήσεις αλλά με καινοτόμες ιδέες που μετασχηματίζονται σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Όλες οι γνώσεις, οι απόψεις, οι αναλύσεις που θα διαβάσετε μέσα από τον διαδικτυακό τόπο του www.oceanplus.gr, θα εστιάζουν στον κόπο, στην γνώση, στην δομημένη σκέψη και στην επιχειρηματική προσπάθεια ανάπτυξης που περνά μέσα από την Οικονομία της Θάλασσας .

Συνεργάτες. Ένας δικτυακός τόπος με όραμα την διάχυση της γνώσης για την εμπορική αλυσίδα της θάλασσας, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα ευρύ πεδίο συνεργατών. Δημοσιογράφοι, αναλυτές, Διεθνή Media για επιλεγμένες αναδημοσιεύσεις θεμάτων, Αρθρογράφοι, Ακαδημαϊκοί Ερευνητές, Επιχειρηματίες, οικονομικοί Αναλυτές, συνεισφέρουν ενυπόγραφα στην στήλη του www.oceanplus.gr

Who is who. Το www.oceanplus.gr  είναι μια νέα πρωτοβουλία από ανθρώπους της “θάλασσας”, ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση του διεθνούς εμπορίου, στη λιμενική βιομηχανία, στην διαχείριση risk management σε όλους τους κρίκους της θαλάσσιας οικονομίας. Ένας δικτυακός τόπος που προβάλει την καινοτομία στην θάλασσα, το σύγχρονο επιχειρείν και συμβάλει στην διάχυση της γνώσης.  Είναι μια κοιτίδα επώνυμων απόψεων, προσεγγίσεων, προβληματισμών και ανάδειξης θεμάτων που η Ομάδα Διαχείρισής του, εκτιμά ότι θα αποτελέσουν την κορωνίδα των αλλαγών στην Διεθνή Ναυτιλία τα επόμενα χρόνια.

 

Ιδιοκτησία

Ocean Media PC

Γρ. Λαμπράκη 93

18534 Πειραιάς

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.