Τετάρτη, 30 Σεπ 2020

Η ελληνική Saint Nicholas εγκαθιστά scrubber σε δεξαμενόπλοιο σε χρόνο ρεκόρ

Γράφτηκε από Ocean Media Team
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, 10:08

Ένα έργο εξαιρετικής ακρίβειας ολοκλήρωσε σε χρόνο ρεκόρ, που διήρκεσε λιγότερο από ένα μήνα η εταιρεία Saint Nicholas το καλοκαίρι του 2020. Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία ολοκλήρωσε την εγκατάσταση scrubber σε δεξαμενόπλοιο suezmax μεγάλης εταιρείας, παγκοσμίου κύρους.

Η εταιρεία Saint Nicholas, με περί τα 30 χρόνια παράδοσης, εμπειρίας και αξιοπιστίας στον χώρο των ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών, κατάφερε κάτι εντυπωσιακό. Έδρασε γρήγορα, με επαγγελματισμό και ήταν αποτελεσματική, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, όχι μόνον την επιχειρησιακή επάρκειά της, αλλά και την πεποίθηση ότι οι Έλληνες ναυτεργάτες και εργαζόμενοι στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση.  

Ταχύτητα, αξιοπιστία και πρωτοπορία ήταν τα χαρακτηριστικά των εργασιών που έφεραν εις πέρας το συγκεκριμένο project. Όπως άλλωστε υποστηρίζει η διοίκηση της Saint Nicholas «το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας, πέρα από την εμπειρία δεκαετιών, είναι το ίδιο το προσωπικό μας, εμείς οι ίδιοι. Η Ελλάδα και η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία της μπορούν να αποτελέσουν ξανά ένα από τα κέντρα βάρους της παγκόσμιας ναυτιλίας, σε κάθε βήμα, οποιασδήποτε σοβαρής επενδυτικής προσπάθειας».

Στην πράξη, επισημαίνουν στην Sant Nicholas, οι ευρύτερες συνέργειες στον τομέα της ναυτιλίας αποδεικνύουν ότι με πρωτοποριακή οργάνωση και συνεργασία όλων των κρίκων: εργαζόμενων, ναυπηγών, σχεδιαστών, πλοιοκτητών και επιχειρηματιών, κάθε συνέργεια επιτυγχάνει όλο και καλύτερους στόχους.

Η εταιρεία προσβλέπει σε διεθνείς συνεργασίες, σε μεγαλύτερη δραστηριοποίηση και σε πιο ολοκληρωμένα επενδυτικά προγράμματα κάθε είδους, επισημαίνοντας την θετική κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία της χώρας."

 

Ενδεικτικές Φωτογραφίες από την Ολοκλήρωση του Έργου:

IMG 7521    IMG 7514  IMG 7518